Sant Boi, ciutat amiga de la bicicleta

A partir de dissabte 16 de setembre, a Sant Boi ens sumem a la commemoració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb la clara intenció que la bicicleta sigui un referent dels nostres desplaçaments quotidians.

Sant Boi té les condicions perquè la bici sigui un element útil i habitual per moure’s per la ciutat i per això aquests dies tothom està cridat a “passar-se” a la bici, a animar els infants a aprendre a anar-hi i a voler que cada vegada hagi més bicicletes als carrers de la ciutat.

A més com a membre fundador de la Red de Ciudades por la Bicicleta, la ciutat advoca especialment per aquest vehicle de dues rodes amb mesures dirigides sobretot a millorar les vies ciclistes existents i fomentar l’ús de la bicicleta mitjançant la formació.

El Pla de mobilitat que vam aprovar la passada primavera planteja estratègies i mesures en aquest sentit i també per pacificar el trànsit rodat i promocionar i faciilitar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport col·lectiu.

Des d’aquí us convido a gaudir de la sortida amb bici fins a la platja, la mostra de bicis, els tallers d’aprenentatge, les portes obertes al Parc Ciclista Can Dubler, la passejada urbana amb bicicleta i la ja clàssica Baixcicletada. Aquestes són algunes de les activitats que aquests dies tindran la bicicleta com a protagonista.

 

Blog de Mobilitat