Sant Boi, nova seu de la Gasol Foundation

 

Avui l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració  amb la Gasol Foundation per tenir la seu a la ciutat i treballar plegats per promoure la qualitat de vida i els hàbits saludables dels nens i les nenes i lluitar contra la obesitat infantil.

És un privilegi i un orgull unir esforços i compromisos amb una institució tan vinculada a nosaltres que s’uneix a la nostra aposta per ser una ciutat sostenible i saludable. És un plaer tenir-la al nostre costat.

L’acord amb la Gasol Foundation és, doncs, un pas endavant en el compromís que tenim amb la comunitat per reforçar projectes com SantBoiSà, creat per afavorir l’alimentació saludable i vincular el nom de Sant Boi amb la salut.

La gran trajectòria esportiva de Pau i Marc ha projectat el nom de la nostra ciutat al món des de fa molt anys. Ara, més enllà de l’esport, Sant Boi estreny encara més el vincle amb la família Gasol.

Vull aprofitar per recollir les paraules d’Agustí Gasol, que a l’acte d’avui ha dit que “Sant Boi és el millor lloc possible per ubicar la fundació”.

Tot el meu agraiment a ell, a la família i a l’entitat.