Tornem a reclamar una solució per a la represa de les obres de la variant

El Ministeri de Foment es va comprometre a reprendre les obres de la variant de la C-245 aquest mes d’abril.
Recentment ens han fet saber que, tot i haver fet les gestions necessàries, això no serà possible, perquè una nova dificultat s’hi ha afegit: l’empresa responsable d’aquestes obres ha entrat en situació de preconcurs de creditors.
Parlem d’unes obres pendents des de l’any 1992. Són, doncs, 25 anys d’espera, una situació que es tradueix en el patiment de molts santboians i santboianes quan han de sortir de la ciutat o entrar-hi.
Ara ens enfrontem a un entrebanc més i, evidentment, estem molestos i preocupats.
Per això, hem convocat urgentment, per a dimarts vinent, una reunió entre totes les parts implicades, és a dir, els ajuntaments afectats, la Diputació, la Generalitat i el Ministeri de Foment.
Hem de trobar una solució. No és tolerable que durant tants anys Sant Boi estigui en una situació de provisionalitat i que no s’hagi resolt una infraestructura de país trascendental per a la mobilitat de milers i milers de persones.
Ho tornem a reclamar, un cop més, de forma explícita i contundent: volem una solució per a aquesta nova dificultat i que les obres es reprenguin tan aviat com sigui possible.