El Telenotícies Comarques de TV3 va emetre aquest dimecres una notícia sobre la reunió que li he demanat recentment al nou ministre de Foment perquè posi data a la represa de les obres de la variant de la C-245.

Hi faig unes declaracions reiterant que la situació actual de paralització, que ja dura 16 mesos, és un despropòsit i afirmo que a Sant Boi estem molt molestos i molt preocupats. Seguim patint molèsties, però mentrestant ni tan sols tenim les obres ni cap compromís clar de què es reprenguin i que puguem gaudir dels beneficis que se suposava que havien de comportar.

Com segurament sabeu, en les darreres setmanes hem volgut transmetre la nostra preocupació al nou ministre de Foment i hem fet front comú amb altres municipis de la comarca que també estan afectats per les obres.

La presència d’aquest tema als mitjans de comunicació és important per donar ressò a un problema del qual som víctimes moltes persones des de fa massa temps. També Catalunya Ràdio va recollir la nostra reclamació en una crònica fa uns dies, com altres mitjans de comunicació d’abast general, comarcal i local.

Seguirem treballant perquè se senti la nostra veu i exigint que es doni resposta a les necessitats reals del territori i de les persones.