Un premi a la innovació empresarial

Vull compartir amb vosaltres una molt bona notícia.
L’empresa Peestickers, de Sant Boi, ha guanyat un dels Premis a la Innovació convocats per Carrefour, concretament en la categoria “Universo Bebé”.
Peestickers ha inventat el producte Pipiyó, que utilitza un mètode perquè els infants puguin deixar els bolquers d’una manera fàcil i divertida, mitjançant unes enganxines que es posen a l’inodor i canvien de color quan entren en contacte amb l’orina.
Els guardons de Carrefour s’han creat per reconèixer l’esforç de les empreses que inverteixen en investigació i desenvolupen productes per cobrir necessitats de la societat actual.
Com a alcaldessa, el premi aconseguit per aquesta empresa de Sant Boi em fa sentir especialment satisfeta.
Perquè l’esforç de Peestickers per innovar em sembla un exemple clar de l’esperit empresarial que volem per a la nostra ciutat.
Necessitem noves dinàmiques i nous escenaris atractius per al desenvolupament econòmic de la ciutat, que ens ajudin a crear ocupació digna i a seguir lluitant contra els efectes d’aquesta crisi econòmica que no acabem de superar.
Veure el nom d’una empresa de Sant Boi com a premiada al costat de firmes del prestigi de Pastas Gallo, Nestlé, Danone, Friskies, Frigo o Gallina Blanca és, sense dubte, un incentiu per seguir avançant per aquest camí.
Afortunadament, són moltes les empreses que, amb la seva manera de fer, contribueixen, com Peestickers, a transformar l’economia i el mercat de treball de Sant Boi.

Moltes felicitats.

Dimarts 6 d’octubre de 2015