Vocació de servei

Trepitjar carrer, escoltar els veïns i veïnes de qualsevol dels nostres barris i poder conèixer de primera mà els seus neguits i anhels donen sentit a la meva feina com a Alcaldessa. Són aquests els moments en què sento amb més plenitud la meva vocació de servei, que no és una altra que treballar des de la proximitat per la prosperitat i el benestar de les persones. Aquest és el meu compromís amb Sant Boi per a la nova legislatura que ara comença.

També m’agrada compartir els moments en què la ciutadania santboiana celebra i recull el fruit del seu esforç, com ara la setmana passada en l’acte de reconeixements esportius que va tenir lloc a Can Castells. Va ser el moment de premiar els clubs, les entitats i els santboians i santboianes que cada dia donen impuls a la pràctica esportiva, que es desplega al nostre municipi acompanyada sempre de valors com el treball en equip, la tolerància o la igualtat. Dies abans, Sant Boi va acollir la I Copa Sènior Femenina del Baix Llobregat, el primer campionat de futbol 7 femení, que va comptar amb quatre equips santboians i d’altres de la comarca. Amb aquesta vitalitat esportiva, no sorprèn que pels mateixos dies el Secretari d’Estat d’Esports visités el Club de Bèisbol i Softbol de Sant Boi, en una altra mostra de reconeixement a l’empenta i al caràcter referent de l’esport santboià.

Empenta i molt de talent que es manifesten en tots els àmbit de l’activitat ciutadana, des de l’educació, la cultura o l’empresa fins a la salut o la cooperació. És aquesta la base per seguir treballant, per seguir construint de manera col·lectiva una ciutat cada vegada més habitable, cada vegada més igualitària, cada vegada més segura i amb més oportunitats per a tothom.